MIÉRT ÉRDEMES AZ AROSA STUDIONÁL TANULNI?

-Ha még soha nem tanultál masszírozni, és rövid idő alatt, magas költségek nélkül szeretnél betekintést nyerni a masszázs világába és használható tudást szerezni.

(Sokan belevágnak egy 2 évig is eltartó, akár több százezerbe kerülő gyógymasszőr képzésbe... majd csalódottan hagyják abba a felénél, illetve ha el is végzik, soha nem fognak benne dolgozni. Kárba megy rengeteg befektetett idő, energia, és persze pénz. Az Arosa Studio képzései sem időben, sem anyagilag nem jelentenek nagy befektetést, viszont kiválóan alkalmasak arra, hogy betekintést nyerjen valaki a masszőrök életébe, világába, munkájába, és eldöntse, ez-e az ő útja, van-e hozzá rátermettsége, tehetsége, stb.)

-Ha már tanultál masszázst, de kevésnek, egyoldalúnak érzed a tudásodat.

(Jó pap holtig tanul, ez nagyon igaz a masszőrökre is.. nincs olyan képzett, tapasztalt masszőr akinek nem lehet újat mutatni. Mi biztosan tudunk.)

-Ha professzionálisan felépített, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő egész testre kiterjedő technikákat szeretnél elsajátítani, amivel nyugodt szívvel bárhová kiállhatsz, Nyugaton, szállodákban, luxushajón, stb.

(A tanfolyamon oktatott svéd-wellness masszázsunkat ugyanebben a formában a luxus wellness világ élvonalában alkalmaztuk, nagy sikerrel. Ha az ottani, rendkívül igényes vendégkörnél bevált, akkor a Ti vendégeiteknek is be fog. A visszajelzések bennünket igazolnak.)

-Ha masszőr állásinterjúra készülsz egy magas színvonalú helyen, és bizonytalan vagy, félsz a próbamunkától.

(Sokan ügyesek, rátermettek, de önbizalom hiányosak, bizonytalanok, megijednek egy komolyabb feladattól, vendégtől, stb. Nem kell.... mi felkészítünk egy ilyen esetre is, technikailag és mentálisan is.)

-Ha nem hivatás szerűen akarsz masszírozni, hanem a párod, családod, barátaid örömére.

(Ilyen esetben végképp nem kell gyógymasszőrit végezni.)

-Ha egy jó hangulatú, professzionális és rendkívül hatékony képzésen szeretnél részt venni.

(Az egyedülállóan családias, baráti hangulat garantált, az oktatási módszereink egyedülállóan hatékonyak. Számunkra rendkívül fontos a diszkréció, nálunk nincs kényszerű fürdőruhára, alsóneműre vetkőzés a tanulók részéről, mint más iskoláknál. A tanfolyamokon a testmasszázsoknál a gyakorlás külsős modelleken történik. Ez a hatékonyságot is nagyban növeli, a tanulók a teljes időt gyakorlással töltik ki. Az ún. "személyes megtapasztalás" természetesen fontos, erre minden tanulónak lehetősége van a keddi gyakorló napokon, kipróbálhatja magán is az oktatott masszázst.)

-Ha szeretnél ingyenesen visszajárni gyakorolni, konzultálni.

(Minden végzett tanulónk korlátlan ideig tartó ingyenes gyakorlási lehetőséget kap az általában keddenként tartott gyakorló napokon. Lehet hozni modellt is, egymáson is gyakorolhattok, stb. Ezen kívül mindenki eljöhet gyakorolni a későbbi tanfolyamokra.)

Ha egyedülálló tapasztalattal rendelkező oktatóktól szeretnél tanulni.

(Az oktatóink valamennyien egyedülálló, évtizedes tapasztalattal rendelkező masszőr, természetgyógyász, kozmetikus szakemberek.)

-Ha végzett gyógy-és/vagy sportmasszőr vagy, de wellness vonalon még tapasztalatlan.

-Ha olyan módszereket, trükköket, tippeket szeretnél megtanulni amiket Magyarországon máshol nem fognak Neked megtanítani..

( Lehet valaki bármilyen tehetséges, vannak dolgok amire ha a masszőr nem figyel, sosem lesz igazán sikeres. Számtalan nagyszerű módszer, trükk, stb. létezik amikről a legtöbb hazai masszőr még csak nem is hallott, mi ezekből megtanítunk jó párat, amiktől a vendégeitek odáig lesznek.)