Diszkréció

2022.05.04

Az Arosa Studio masszőr iskola módszereiben, felfogásában alapjaiban különbözik a többi masszőr képzőtől.
A koncepciónk egyik alap eleme a diszkréció és a tapintat. A többi masszőr iskolával ellentétben nálunk a tanulók a testmasszázsokon nem egymáson, hanem külsős modelleken gyakorolnak. Más képzőkkel ellentétben mi nem kötelezzük a tanulóinkat arra, hogy akaratuk ellenére idegenek előtt fürdőruhára, alsóneműre vetkőzzenek az egymáson gyakorláshoz.
Ennek a gyakorlatnak a legfőbb oka az, hogy mi maximálisan tiszteletben tartjuk a tanulóink privát szféráját, nem is beszélve gyakran fennálló ellenjavallatokról, kontraindikált állapotról, ami a többi masszőr képző iskolát nem érdekli, ilyen esetben is vetkőzésre kényszerítik a tanulókat, mi ezt abszolút mértékben elítéljük.
A másik pedig, hogy ezáltal a tanulók a képzési idő 100%-át gyakorlásra használhatják fel, ami megduplázza a hatékonyságot.
Az ún. "személyes megtapasztalás" amire hivatkoznak a fent említett képző iskolák természetesen fontos, ezt mi sem vitatjuk. Ha valaki mindenképpen szeretné megélni a tanfolyam alatt, nincs akadálya, de csak abszolút önkéntesen, saját kívánságára. Egyébként minden végzett tanulónknak van lehetősége megtapasztalni magán az oktatott technikát az ingyenes keddi gyakorlási lehetőségek alkalmával, ill. a későbbi tanfolyamokon modellként